PMS (het premenstrueel syndroom) hoe kom je er van af?
1 augustus 2014
Hoe het (ooit) begon: Hashimoto – sluipziekte
20 november 2014

Mankeer ik nu iets? De huisarts kan maar niets vinden

Je hebt je gewicht niet meer onder controle!?

Het maakt niet uit hoe goed je ook op je voeding let, en je best doet om af te vallen. Je voelt je moe, lusteloos en depressief.

Je voelt je in jouw lichaam gewoon niet meer thuis
En je kunt je bijna niet meer herinneren wanneer je ook alweer voor het laatst echt fit en energiek was? Herkenbaar? Dit zijn nog maar een paar symptomen die horen bij de ziekte van Hashimoto. Een auto-immuunziekte, waarbij het lichaam de eigen schildklier aanvalt en uiteindelijk vernietigd.

De ook door deze ziekte getroffen Lifestyle Coach en Hormonfactor Trainer, Ellen Tiben
Ze zocht hulp bij een reeks van artsen en therapeuten, onderzocht zelf alle informatie die er te verkrijgen is over deze ziekte, en volgde opleidingen, cursussen en lezingen om de ziekte te begrijpen.


Ellen Tiben, Hashimoto & Schildklier expert

Ze nam nooit genoegen met het wellicht bekende kastje-naar-de-muur verhaal
Voor haar is er altijd een oorzaak waarom iets is ontstaan in het lichaam. En daarom is er ook altijd een oplossing. Zeven jaren heeft zij er in totaal over gedaan om alle puzzelstukjes op zijn plek te krijgen bij de ziekte van Hashimoto. En daarbij heeft ze zich nog nooit zo goed gevoeld als nu. Helaas kom je bij een regulier arts en ziekenhuis vaak niet verder. Met de aanpak van het speciaal ontwikkelde programma voor gezondheids- en immuunsysteem problemen wel. Een complete aanpak werkt namelijk vaak het aller beste. Voeding, training, suppletie en stressbeperkingen kunnen veel in dit hele proces naar verbetering doen.

Ze weten eigenlijk niet hoe ze Hashimoto echt goed moeten behandelen
Ellen Tiben laat zien dat je als Hashimoto patiënt veel meer kan doen (en moet doen) en het liefste ook zo snel mogelijk. Om je schildklier en hormonale niveaus weer in evenwicht te krijgen. Ze laat je de kortste weg zien die je kunt bewandelen, om de Hashimoto onder controle te krijgen. Een lange zoektocht van arts-naar-arts en van therapeut-naar-therapeut is echt niet meer nodig. Het hele zoeken is niet meer nodig. De kortste weg ligt nu binnen handbereik voor iedereen. Dat scheelt ook nog eens veel stress.

Een zeer goed begeleidingstraject met praktische tips en ondersteuning
Zoals met name kleine veranderingen in de voeding en levensstijl kunnen al veel doen om de klachten in remissie te brengen. ,Zodat men weer zijn oude gewicht terug krijgt, alsmede weer een leven van welzijn en mentale en fysieke gesteldheid.

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe je leefstijl kunt veranderen, of een persoonlijke analyse van je hormoonhuishouding met persoonlijke begeleiding om je weer energiek, fit en slank te voelen?
Klik dan ‘HIER‘.

Comments are closed.