Burn-Out of ook wel Bijnier Uitputting!
1 september 2014
iHerb
19 september 2014

Mankeer ik nu iets? De huisarts kan maar niets vinden

Je hebt jouw gewicht niet meer onder controle. Het maakt niet uit hoe je ook op jouw voeding let en jouw best doet om af te vallen. Je voelt je moe en ljesteloos en depressief.

Je voelt je in jouw lichaam gewoon niet meer thuis. En je kunt je bijna niet meer herinneren wanneer je ook alweer voor het laatst echt fit en energiek was? Herkenbaar? Dit zijn nog maar een paar symptomen die horen bij de ziekte van Hashimoto. Een auto-immuun ziekte, waarbij het lichaam de eigen schildklier aanvalt en uiteindelijk vernietigd.

De ook door deze ziekte getroffen Lifestyle Coach en Hormonfactor Trainer, Ellen Tiben zocht hulp bij een reeks van artsen en therapeuten, onderzocht zelf alle informatie die er te verkrijgen is over deze ziekte, en volgende opleidingen en cursussen en lezingen om de ziekte te begrijpen.

Ze nam nooit genoegen met het wellicht bekende kastje naar de muur verhaal. Voor haar is er altijd een oorzaak waarom iets is ontstaan en daarom is er ook altijd een oplossing. 7 jaren heeft zij er over gedaan om alle puzzelstukjes op zijn plek te krijgen bij de ziekte van Hashimoto. En daarbij heeft ze zich nog nooit zo goed gevoeld als nu. Helaas kom je bij een regulier arts en ziekenhuis vaak niet verder.

Kortweg omdat ze niet weten hoe ze Hashimoto echt goed moeten behandelen. Ellen Tiben laat zien dat je als Hashimoto patiënt veel meer kan doen (en moet doen), om je schildklier en hormonale niveaus weer in evenwicht te krijgen. Ze laat je de kortste weg zien die je kunt bewandelen om van Hashimoto af te geraken. Een lange zoektocht van arts naar arts en van therapeut naar therapeut is echt niet meer nodig. Het hele zoeken is niet meer nodig. De kortste weg ligt nu binnen handbereik.

Ze biedt je een zeer goed begeleidingstraject met praktische tips en ondersteuning, zoals met name kleine veranderingen in de voeding en levensstijl, zodat men weer zijn oude gewicht terug krijgt, alsmede weer een leven van welzijn en mentale en fysieke gesteldheid.

Wil je meer informatie over hoe je leefstijl kunt veranderen, of een persoonlijke analyse van je hormoonhuishouding met persoonlijke begeleiding om je weer energiek, fit en slank te voelen?

Comments are closed.