Mankeer ik nu iets? De huisarts kan maar niets vinden
19 september 2014
Mijn ervaring met Ellen Tiben; volgens Angelique Heijmans, 49 jaar
20 mei 2015

Hoe het (ooit) begon: Hashimoto – sluipziekte

Hoe het ooit begon

Op een oude foto zijn duidelijk de begin kenmerken van Hashimoto te zien. Eerst was ik heel erg moe, ik kon de hele dag wel slapen, en ‘s avonds kreeg ik het echt niet meer voor elkaar om ergens nog naar toe te gaan.

Rond deze tijd begon ook mijn gewicht langzaam maar meer en meer te worden. Zonder enige reden kwam ik steeds meer aan.  Dit is vaak zo in het beginstadium van Hashimoto.

Ik zat totaal niet meer lekker in mijn vel

Klopte aan bij artsen maar kreeg maar weinig begrip of gehoor, bij de huisarts of welke arts dan ook. Omdat ik als kind al astma had, kreeg ik wel een nieuw soort pufje mee, met daarin prednison. Dat had ook invloed op mijn gewicht, en daarbij kreeg ik ook zomaar blauwe plekken overal op mijn lichaam. Dood en doodmoe was ik. Een hoopje mens.

Jaren voelde ik me niet goed

Slecht slapen, depressief, ongecontroleerde gewichtstoename, intoleranties, haaruitval en ga zo maar door. Ik ging door een hel en uiteindelijk in het jaar 2009, ben ik nadat ik toch bij niemand echt terecht kon voor hulp, zelf maar op zoektocht gegaan naar de oplossing. Het was een lange weg, maar uiteindelijk ben ik er achter gekomen wat er met me aan de hand was.

Na een jaar met een complete aanpak gebeurde het onmogelijke!

De Hashimoto was onder controle en ik kreeg mijn energie weer terug. Ik zat weer lekker in mijn vel en had me nog nooit zo goed gevoeld! Ik wilde nooit meer anders!

Ik werd een expert naar aanleiding van mijn eigen ziekte proces

Inmiddels ben ik expert geworden in het begeleiden en helpen van cliënten met Hashimoto-thryreoïditis een auto-immuunziekte.
En help ik al geruim meer dan 10 jaar vele gemotiveerde vrouwen die met hun gezondheid aan de slag willen, naar een gezondheid  waar ze van dromen.

Meer informatie over de juiste aanpak

Wil je meer informatie over hoe je jouw leefstijl kunt veranderen, of een persoonlijke analyse van je hormoonhuishouding met persoonlijke begeleiding om je weer snel energiek, fit en slank te voelen? KLIK DAN HIER

Comments are closed.