Mankeer ik nu iets? De huisarts kan maar niets vinden
19 september 2014
Stress! Onderschat stress niet…
1 oktober 2014

Wist je dat je via www.iherb.com goedkoop aan supplementen kunt komen?

En dat je nog eens extra 10% korting krijgt als je bij je eerste bestelling de volgende code hanteert: DGP328.

Maar niet alleen dat, er is nog veel meer! Namelijk onder andere biologische voeding, superfoods, badproducten en nog veel en veel meer! Zelfs voor je huisdier hebben ze gezonde voeding zonder toevoegingen. Puur natuur! Je kunt dan ook met zekerheid stellen dat het een best wel verslavende site is. Maar als jij er blij van wordt, is dat alleen maar goed voor je gelukshormonen!

Iherb.com is een Amerikaans Site. Bij hun staat gezondheid voorop. Dus zo min mogelijk of het liefst geen chemische toevoegingen, E-nummers, parabenen en toegevoegde chemicaliën in hun producten. De site werkt met creditcard en binnen een paar dagen heb je je bestelling in huis. En wat wordt je blij van zo’n pakketje met allerlei spullen die goed voor je zijn en je gezondheid verbeteren!

Bijna alles is bij hun te verkrijgen. Vitamines, mineralen, eiwitpoeders, glutenvrije producten, bakproducten en producten voor mensen met een allergie etc.etc. Het werkt echt heel fijn. Blijf bij een bestelling wel het liefst onder de 160 dollar, want dan hoef je geen invoerbelasting te betalen. Dat scheelt natuurlijk weer.

Kortom, ben je naast je goede leefstijl toch nog even een tijdje wat vitaminen en mineralen nodig of wil je gewoon Healthy smoothy’s maken met heerlijke gezonde superfoods? Dan is deze site zeker een aanrader! Vergeet dan niet bij de eerste bestelling de code DGP328 in te voeren, dan krijg je ook nog een leuke extra korting cadeau.

Op jouw gezondheid!

Comments are closed.