Vraag! Geloof jij alles wat de media zegt? Zonder dat je zelf iets hebt onderzocht of geprobeerd hebt?
15 juli 2014

LDN (Low Dose Naltrexone) Goedkoop en effectief medicijn?!

LDN is op dit moment een zeer populair middel. De betekenis van de afkorting LDN is ook wel Low Dose Naltrexone. LDN is een medicijn dat het immuunsysteem en de groei van de cellen weer in balans brengt. Daarmee kan het lichaam zelf weer zorgen dat het kan herstellen van ziekte of disbalansen.

Wanneer LDN?

Cliënten met o.a. auto-immuunziekten, zoals bv. Hashimoto, die bij mij in de praktijk komen raad ik zeker LDN aan. LDN kan via mij verkregen worden. Ik raad LDN aan alleen als het ook echt werkzaam kan zijn bij de client en als het echt nodig is. Want LDN werkt niet altijd. En vaak is er met de juiste voeding al heel veel op te lossen. Bij een bepaalde schimmelinfectie werkt het middel helaas niet. En er kan nog een andere oorzaak zijn waardoor het middel niet werkzaam is. Om zeker te weten dat het middel bij de cliënt werkt, wordt door mij eerst een uitgebreide hormonale anamnese vooraf afgenomen. Zodat het zeker is dat het middel aanslaat. LDN werkt normaliter niet meteen. Meestal wordt het effect waargenomen na een paar weken. Geduld is dan zeker een schone zaak en wordt beloond. Want de resultaten kunnen dan ook goed maar zeker fenomenaal zijn. Enkele succes verhalen zijn hiervan terug te lezen op mijn website www.ellentiben.nl. Hierin kunt u lezen hoe het leven van meerdere mensen totaal en vooral in positieve zin, is veranderd door o.a. het gebruik van LDN.

De werking van LDN

Hoe werkt LDN nu exact? LDN creëert als het ware een kleine blokkade tussen de prikkel van zenuw naar hersenen. Als je pijn ervaart, zoals het branden van een vinger, gaat er door de zenuw een prikkel naar de hersenen dat er pijn is aan je vinger. LDN zorgt dat deze pijnprikkel niet doorgestuurd kan worden naar de hersenen dmv een blokkade. LDN gaat als het ware als een dam (zoals bevers die bouwen in het water, zodat het water er niet meer langs kan) zitten in het midden van de zenuw, zodat de pijnprikkel er niet meer langs kan. Je hersenen krijgen dan ook geen seintje meer dat er ergens pijn is. En dit zorgt er voor dat je lichaam geen pijn meer ervaart, en gewoon zijn functies kan blijven uitoefenen zoals het bedoeld is. Want het krijgt het seintje dat alles in orde is. En we weten; “een lichaam dat in orde is, functioneert gewoon goed!”

De goede resultaten van LDN

Een mooi resultaat van LDN is dat je er je energie en je leven er weer mee terug kunt krijgen. Een mooi voorbeeld daarvan is van een van mijn cliënten die bij in de praktijk kwam. Ze gaf aan dat ze eigenlijk geen leven meer had. Ze was een jonge meid 24 jaar, en ze leefde als het ware als een kasplantje. Geen sociaal leven, en alleen maar moe en kon niets volbrengen de hele dag, ze werkte ook niet meer. In het ziekenhuis hadden ze haar werkelijk een tas vol met medicatie gegeven voor reuma, artritis, hartkloppingen en schildklierklachten en nog veel meer. En ze knapte er geenszins van op. Ze voelde zich alleen maar slechter worden en ook niet echt geholpen door het ziekenhuis. Tevens was haar schildklier niet goed getest en waren er geen uitgebreide onderzoeken gedaan. Ze kreeg medicatie voor haar hart voor een man van 80 jaar met zware hartproblemen. Het was helemaal niet nodig! Al die medicatie! Door haar voeding aan te pakken, en haar schildklier goed te testen, heeft ze langzaam alle medicatie afgebouwd. Daarnaast kreeg ze LDN en de nodige bio identieke hormonen voor haar schildklier, ze knapte helemaal op! Ze leefde weer! Kreeg haar energie en vitaliteit en haar sociale leven weer terug! Wat was ze blij en dankbaar!

Denk jij ook dat LDN iets voor jou zou kunnen betekenen? Dan heb ik hier zeker een paar goede tips voor je!

 • Doe de volgende schimmeltest om te kijken of LDN werkzaam kan zijn bij jou
  http://www.lilith.demon.nl/div/candida-test.html
 • LDN ononderbroken blijven nemen
  LDN kan in pilvorm of opgelost in zuiver water worden ingenomen. Je neemt dan een lege injectiespuit zonder naald en zuigt nadat je de oplossing goed hebt geschud, de aanbevolen hoeveelheid op. Je doet dit in een drinkglas met een beetje water en neemt het in. Je bewaart de oplossing in de koelkast. Let wel op dat je het niet één dag vergeet. Anders kun je helaas weer overnieuw beginnen en is de werking niet meer gegarandeerd.
 • LDN en het endor- en exorfinen systeem
  Helaas kan het voorkomen dat je darmen niet goed functioneren. Onderdeel hiervan is het endorfinen en exorfinen systeem. Dan kan het ook zijn dat LDN bij jou niet werkzaam is. Om het wel te kunnen verdragen, is het eerst noodzaak je darmen weer in orde te krijgen.
 • Levendige dromen
  Het kan zijn dat je levendige dromen ervaart bij het gebruik van LDN. Dit is het enige nadeel van dit middel.

Wil je meer informatie over LDN, of een persoonlijke analyse van je hormoonhuishouding met persoonlijke begeleiding om je weer energiek, fit en slank te voelen? Neem dan eens contact met mij op!

Comments are closed.