Gezonde gevulde speculaas recept!
17 november 2015
De connectie tussen Candida en de ziekte van Hashimoto
17 maart 2023

Yeah! Mark gaat als een speer!

Met het ‘Gezond NU‘ programma kunnen mannen ook werken aan een gezond lichaam. Makkelijke maaltijden en goede adviezen maken het verschil als je een doel voor ogen hebt.
Het ligt er maar net aan waar je focus ligt. Mark wilde graag meer toning (meer belijning van spieren) van zijn lichaam. Daarom pasten we de voeding aan. Hij deed al heel veel goed maar uiteindelijk maakten we zijn voeding perfect met de puntjes op de ‘i’.

Training

Mark trainde vaak en veel, maar kreeg zijn vet % niet omlaag en zijn spiermassa opbouw bleef achter. Het heel vaak trainen is vaak een misverstand. Als de voeding niet goed op orde is, kan hierbij het resultaat en doel, tegenvallen. Een goede balans in voeding en training is daarom erg belangrijk. Nog belangrijker is de voeding. Want de regel voor een goede balans is meestal 80% voeding en 20% training.

Conclusie

Het verschil zit hem in een goede balans van voeding en training en ook of er lichamelijke klachten zijn.

Ik heb Mark de handvatten gegeven en ik zocht naar de lichamelijke oorzaken, waarom het niet lukte zijn doel te bereiken. Vaak ligt het probleem in een hormonale disbalans. Ook bij mannen.

Eenmaal alle puzzelstukjes recht gelegd, heeft hij gemerkt hoe snel het lichaam kan herstellen, en kon hij eindelijk zijn doel(en) bereiken en vooral houden!

Wil je ook je leefstijl veranderen, of een persoonlijke analyse van je hormoonhuishouding met persoonlijke begeleiding om je weer energiek, fit en slank te voelen? Klik dan ‘hier‘.

Comments are closed.