Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat je het boek De Hormoonfactor gelezen hebt volgt er een afspraak voor een uitgebreid consult. Voor die tijd heb je het anamneseformulier retour gestuurd, wat je van mij opgestuurd hebt gekregen. Door middel van het anamneseformulier komt er een goed beeld naar voren welke hormonen er uit balans zijn en kan ik starten met het hormoonbalansprogramma volgens De Hormoonfactor.


Het uitgebreide consult

Tijdens het uitgebreide consult wordt een diagnose met de belangrijkste aanvullende tips gegeven op het gebied van voeding, stressbeperking en training die voor jou van toepassing is. Een doorverwijzing kan mogelijk zijn. Een verstoorde hormoonbalans kan door voeding, training en stressbeperking weer hersteld worden.


Hormonale therapie

Het kan voorkomen dat voor een verstoorde hormoonbalans meer nodig is. Er kan dan worden gestart met een hormonale therapie.


Wat is De Hormoonfactor

Zodra jouw hormonen in evenwicht zijn, voel je je gezonder en energieker! En het wordt veel eenvoudiger om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden. Veel mensen merken daarnaast dat allerlei hardnekkige gezondheidsklachten verdwijnen.

Je hoeft hier geen gekke dingen voor te doen of enge pillen voor te slikken. Het is ook niet nodig om een crashdieet of hongerdieet te volgen. Goede voeding, stressmanagement en uitgekiende workouts doen het werk. De adviezen zijn eenvoudig in jouw dagelijks leven in te passen, zodat jij jouw nieuwe lifestyle makkelijk kunt volhouden.