Veelgestelde vragen

 

1) Wat kan Ellen Tiben exact voor mij betekenen?

Samen met Ellen Tiben, neemt u in een persoonlijk uitgebreid (online) consult, uw ingevulde medische vragenlijst (intakelijst) grondig door. Zij gaat de verbanden leggen waar uw klachten exact vandaan komen en geeft uitleg over het ontstaan van uw klachten en zet u direct op het juiste pad naar verbetering. U krijgt daarmee alle handvatten aangereikt en heel veel goede informatie en inzichten om de klachten zelf op te kunnen lossen. Ellen Tiben begeleid u hierin drie maanden lang, middels hormoon proof weekmenu’s, mogelijkheid tot het stellen van vragen per e-mail en evaluatie gesprekken en denkt met u mee. Dit scheelt u enorm veel tijd om naar een juiste oplossing en aanpak voor uw klachten te zoeken. Want u wordt direct op het juiste pad gezet. Als u dit pad volgt merkt u al gaandeweg dat klachten verbetert of geheel verdwenen zijn. Tevens zijn uw hormonen in balans gebracht en werkt deze aanpak ook antiageing, wat ook weer alle positieve gezondheidsvoordelen met zich mee brengt.

 

2) Zijn bloedtesten en bijkomende supplementen in het Gezond NU programma inbegrepen?

Bloedtesten worden door Ellen Tiben alleen geadviseerd mocht zij dat nodig vinden en zijn niet inbegrepen in het Gezond Nu programma. Met name bij immuunsysteem problematiek kan het voorkomen dat het nodig is om een goede bloedtest via Ellen Tiben uit te laten voeren om meer duidelijkheid en bevestiging te krijgen van de aard van de klachten. Uiteraard krijgt u hier uitleg over in uw uitgebreide persoonlijk consult. (Wij willen u erop attenderen dat Ellen Tiben adviezen en handvatten geeft en dat u altijd zelf bepaalt of u iets daadwerkelijk uit wilt laten voeren of niet.).

 

3) Waarom kan ik doorverwezen worden naar een collega van Ellen?

Ellen Tiben is geen arts. Ellen Tiben is een Hormoon en voedingscoach gespecialiseerd in schildklierklachten en met name de ziekte van Hashimoto. Mensen met (deze) gezondheidsklachten worden op het juiste pad en aanpak gezet middels haar eigen ervaringen (zelf Hashimoto overwonnen). Ellen Tiben werkt daarom samen met de Beter Kliniek omdat er in sommige gevallen meer expertise nodig is van een collega over een bepaalde gezondheidsklacht en voor eventueel medicatieoverleg en/of hormonale behandeling en medisch overleg. (Ook hierin bent u tot niets verplicht).

 

4) Hoe worden de weekmenu’s passend op mijn klachten en doel gemaakt?

Iedere client ontvangt hetzelfde basis weekmenu, welke zorgt dat de hormonen in balans gebracht worden. Bij specifieke klachten zal Ellen Tiben samen met u mondeling de weekmenus passend maken. (Het is namelijk niet mogelijk (lees onmogelijk) dit voor iedereen op papier voor drie maanden passend te maken).

 

5) Werkt Ellen Tiben op een locatie in Amsterdam?

Ellen Tiben werkt alleen online. Dat betekent dat zij met videoconsulten/beeldbellen werkt. Dit kan via Whatsapp beeldbellen of via Teams. Voordeel is dat u het huis niet uithoeft en lekker vanuit uw comfortabele stoel vanuit huis uw persoonlijk consult achter uw telefoon makkelijk en comfortabel kunt volgen.

 

6) Hoe lang duurt een eerste persoonlijk beeldbel consult gemiddeld?

De duur van een persoonlijk consult is afhankelijk van de aard van uw klachten en lengte van de ingevulde vragenlijst (intake). Houdt U er rekenschap mee dat Ellen Tiben altijd uitgebreid de tijd neemt voor iedere client.  Een consult kan gemiddeld dan ook een uur tot 1,5 uur duren of gezien minder klachten ook iets minder.

 

7) Kan ik nog vragen stellen nadat het programma van drie maanden afgelopen is?

Na drie maanden is het begeleidingstraject afgelopen en daarna is het helaas niet meer mogelijk om vragen te stellen. Mocht u toch weer behoefte hebben aan begeleiding kunt u overwegen om het Gezond NA traject aan te schaffen voor twee maanden. Welke speciaal is samengesteld voor cliënten die het Gezond NU programma al hebben doorlopen en graag nog meer variatie willen in gerechten en weekmenu’s. Of gewoon na een tijdje weer even een frisse start en begeleiding nodig zijn. Ook bij het Gezond Na programma ontvangt u een uitgebreid persoonlijk consult nav een intakelijst en krijgt u weer twee maanden begeleiding en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

 

8) Hoe lang kan men gebruik maken van de weekmenus van drie maanden?

De weekmenus van het Gezond NU programma zijn drie maanden geldig daarna vervallen ze definitief. Het is dan ook niet mogelijk om de weekmenus opnieuw op te vragen omdat het begeleidingstraject afgelopen is. (De reden is mede door ons recht van copyrights).

 

9) Kan ik ook vragen stellen via Whatsapp?

Het eerste videoconsult/beeldbel consult zal vaak plaatsvinden via Whatsapp beeldbellen of Teams. Ellen Tiben werkt verder niet met Whatsapp om vragen te beantwoorden. Daarom verzoeken wij cliënten om vragen via e-mail te stellen, zodat deze vragen ook altijd overzichtelijk blijven en weer makkelijk terug te zoeken zijn en bij elkaar bewaard blijven.

 

10) Ik heb bij een samenwerkingspartner (affiliate) van Ellen Tiben een bestelling gedaan maar nog niet ontvangen.

Ellen Tiben werkt samen met zo genoemde affiliates (samenwerkings partners). We willen u erop wijzen dat wij geenszins verantwoordelijk zijn voor afhandeling van bestellingen of handelingen van deze samenwerkingspartners en verzoeken wij u dan ook om contact op te nemen met deze samenwerkingspartner op welke wijze dan ook mochten er onduidelijkheden zijn over bestellingen ed.

 

11) Is het noodzaak biologisch / Ekologisch te eten volgens dit programma?

De visie van Ellen TIben is volgens de Hormoonfactor visie. Dat houdt in dat de voorkeur op biologische / Ekologische voeding ligt. Deze voeding is onbewerkt, onbespoten en pure voeding. Welke een positieve invloed heeft op een ieders gezondheid en vooral op de hormonale balans. De voeding wordt passend gemaakt naar uw leefstijl. Ellen Tiben zal u zeker goede budget tips kunnen geven bij deze leefwijze en voeding. Maar de voorkeur blijft zeker om biologisch/Ekologisch en onbwerkte voeding te nuttigen.

 

12) Zijn de Supermarkt Safari’s ook online of kan men deze ook persoonlijk boeken?

De Supermarkt Safari is online te boeken via onze webshop. En kan persoonlijk aan u gegeven worden. De Supermarkt die Ellen Tiben hiervoor hanteert is de plaatselijke Albert Heijn te Amsterdam waar u tzt het adres van zult ontvangen voor de 1-op-1 Supermarkt Safari. Voor bedrijven en grote groepen is het alleen mogelijk om hier afspraken over te maken waar de supermarkt safari plaats zal gaan vinden. Ellen Tiben is dan bereid te gaan reizen naar de plaatselijk Supermarkt in de buurt van het desbetreffende bedrijf of groep. Tevens is er een verkorte versie van de Supermarkt Safari online beschikbaar in de vorm van een digitaal E-book en verkrijgbaar in onze webshop.

 

13) Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is alleen mogelijk om voor het Gezond NU programma in termijnen te betalen. Deze mogelijkheid bestaat uit twee termijnen. De eerste termijn gaat automatisch daarna betaald u het tweede deel exact een maand later en daarvoor ontvangt u een betaallink van onze administratie alvorens u een herinnering hiervan ontvangt.

 

14) Algemene voorwaarden.

Voor meer informatie m.b.t. de antwoorden op deze veelgestelde vragen willen wij u dan ook graag verwijzen naar onze algemene voorwaarden.